anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

Bukak buku baru.




Kandungan dah 17minggu. Baru pi bukak buku pink baru. bukan apa.. tersangat-sangatlah berchenta nak menunggu no giliran tu. can yu imagin? pukul 7am dah terpacak depan klinik. orang dah penuh woittt.. masyaAllah.. masyaAllah..

nampak tak dak tecik baju oren dan umminya di situ? ahak!

pada mulanya.. abah syukrii nak keja setengah hari. maksudnya tengah ari dia masuk keja. tapi..
memandangkan begitulah keadaannya klinik. dia amik cuti terus. kihkih..
sementara aku menunggu turn tu. syukrii dok ngan abah dia. aku suruh dorang balik je dulu. kesian budak tu tunggu ummi lama-lama. lagi kesian kat abah dia nak mengawal dia kat situ kenn..
hengat anak bujang tu nak dok diam berkutik sebelah ummi.? verangan la..

abaikan latar belakang tu.. gitu la jadinya bila hero berdua bergabung.




abah dia  cakap. dia baik je dok ngan abah. minum susu. tapi dia cari jugak nenen. bila dia nyot2 nenen abah masin!. dia gelak. hahaha.
then, abah bawak dia gi beli nasik. ( ummi tak sempat masak.. hewhew..) tertido dalam keta.
dan encik asben kita macam tau-tau saja bini dia craving masak lemak siput sedut. nyumm!
bila dak kecik tu tertido. abah pun takleh nak amik ummi lepas aje ummi selesai check up. kul 12pm.
dah ummi terpaksa naik bas balik umah. mujuq dekat. 
kul 2pm misi suruh pegi balik klinik. jumpa dokte pulak. nak scan baby katanya..
btw.. kena bebel ngan misi n dokte coz HB low. tapi bebelan yang super lembut. Alhamdulillah.. kali ni misi and dokte sangat lemah lembut. i loike!

hello eberibadi.. sy adik abam syukrii!

dokte yang scan kali ni baiknya.. dia xplain detail sangat. and me sangat xcitednya tengok my lil khalifah kat dalam tu melambai2.. dulu masa syukrii.. dokte lama tu tunjuk gitu2 je. dahla anak sulung. haram nak tau scan2 ni kan. pes time kenn.. gamba pun tak clear. 





semoga dipermudahkan ALLAH dalam mengharungi detik-detik kehamilan kali ni.. 
semoga baby lahir dengan sehat .. sempurna cukup sifat.. dan selamat. Aminn..


4 comments:

  1. Wah ramai sangat ke org kt klinik tu..last2 balik naik bas.he he.Insyaallah semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai la PK. xmenahan betul.. rasa nk blik kg je checkup. haha

      Delete
  2. Wah ramai sangat ke org kt klinik tu..last2 balik naik bas.he he.Insyaallah semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  3. Itu la di antara dugaannya pregnant. Nk buat check up tu haiyo...

    Hahah, syukrii isap nenen abah. Siap gelak plak tu. mesti comel sgt.

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..

 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.