anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

lama tak jari tak berbicara



hai ols.. da hampir bertahun lamanya tak hapdate blog. hampir lupa pun penah ada blog. kihkih..
aku xcely da tak keje.. laptop pun tade,, sobs..  sobs.. ni pun pasai wat part time kat management apartment dekat kawasan aku tinggal. mujur boleh bawak abam syukrii.. eh.. korang ingat lagi tak kat anak aku tu?
Allah.. tunggang langgang kot opis ni dibuatnya.. haahahaha... btw.. dia da 2 years da tau korang.. kejap je waktu berlalu.. and nak jadi abang dah pun.. hihi.. yess.. im preggy mommy.. already 3month++.. Alhamdulillah... rezeki Allah bagi..








aksi budak 2 tahun  tu.. hihi..
sekejap je waktu berlalu.. rasa macam baby2 je lagi.. akai banyak ooo ni budak.. nak bagitau satu2 tu banyak lah list dia.. haha..
oklah.. takleh taip panjang2.. budak ni so jelousiii... ngacau je ummi nak menaip..

apapun.. marilah kita berdoa untuk mangsa banjir.. semoga mereka bertabah ..

cya..
 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.