anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

Jom ke sekolah.

 sebuk sangat ngan beg dia.. buku dia. orang tak sabar nak ke skool gitulah. haha


semalam kakak ika beli kasut sekolah. ok fine! harini nak sekolah. semalam baru beli itu ibu cik zulaikha. very da last minit.. syukrii pun sibuk.. siap pi selongkar kasut tu..
" cut.. cut... cut.. "
sambil belek-belek.. selagi dia tak dapat tengok kasut tu selagi tu lah dia dok mengamuk nak pegi selongkar beg barang2 kak ika tu. last-last. opah kata.. biarkan.. tengok akal dia..


anak ummi ni memang busy body sikit tau. semua apa yang orang buat dia nak jugak tengok. panjang je leher  tu.. tak kira apa yang orang buat dan makannn.. nak jugak ambik tahu.. hahaha..

tak sempat nak ambik gamba cik zulaikha.. ai terkejar buat nasi goreng untuk sarapan.. hihihi..

~cyaa~



14 comments:

  1. alolo comeynya..nk pergi sekolah jgk ye? hihi

    ReplyDelete
  2. ahhaa..syukrii nak pi sekolah dah...sabaq cheq..hehe,,ni kalu sekolah msti rajin ni..:)

    ReplyDelete
  3. bagus adik syukri semangat tu nak pi sekolah hehe..
    beso bag dr tuah haha..:D

    ReplyDelete
  4. Menyibuk betul syukri ni tau..budak bijak cmni la..:)

    ReplyDelete
  5. semangatnya dia nak gi sekolah,ya..so cute.Anak bongsu SB hari ni first day tadika..so far so good tak da nanges2..

    ReplyDelete
  6. Panjang leher tu kelakar. Mmg camtu kot budak2 besar ni. Semua nak tau. Dgr bunyi sikit je mesti nak tgk. Kalo tgh menyusu paling geram bila dia dgr bunyi grill ke, bunyi moto ke... mula la dia rentap.

    ReplyDelete
  7. eh, mell, saya tag awak kat give away.

    ReplyDelete
  8. salam.. dik syukri semangat nak ke sekolah yer...comey...

    ReplyDelete
  9. semangat nak sekolah ya...

    ReplyDelete
  10. takpe mell..ada semangat jugak nak pegi skolah...budak pintar ni nanti...:)

    ReplyDelete
  11. kihkihkih.. leh jadi fbi besar nanti.. :)

    ReplyDelete
  12. lor semangat tol nk g skolah nih... hahah..nnt 3 tahun blh g antar dh laa...

    ReplyDelete
  13. kecik2 da nak ke sekolah... best latu tengok kakak sekolha

    ReplyDelete
  14. sabar yer syukri... tgu la beberapa tahun lagi boleh la p school eh... hihi

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..

 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.