Minyak Kelapa Dara Asli.


(IKLAN )


RM15 

not include postage


MINYAK KELAPA DARA ASLI.

- Antibiotik semulajadi yang tidak memudaratkan badan.
-Tanpa ekstrak. betul2 asli.
-harga sangat2 murah. belum berada di mana2 pasaran online.

PM JIKA BERMINAT. CEPAT YE. STOCK TERHAD. OFFLINE PUN SANGAT2 LAKU.

pm di :

Ummi Syukrii Shoppe

Facebook Saya

or

017-8887351 ( sms dan call sahaja )






Antara khasiat minyak kelapa dara:


Khasiat minyak kelapa dara untuk meningkatkan daya tahan tubuh antaranya

ialah:

Membantu fungsi system daya tahan pada tubuh, melindungi tubuh daripada kanser payudara, kanser kolon dan kanser rahim.
Berfungsi sebagai antioksidan dan mengurangkan radang kronis.
Melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif.
Meredakan gejala gejala yang dihubungkan dengan pembesaran prostate.
Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh kita dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing.
Membantu mencegah sakit liver dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak lemak yang lain.
Kebaikkan minyak kelapa dara dalam hubungan suami isteri

Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang (elastic).
Memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir alami (natural).
Membunuh kulat, bakteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan).
Amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita.
Kebaikan dan khasiat minyak kelapa dara untuk kesihatan dalaman.

Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin vitamin dan asid amino.
Melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa dalam darah serta mengurangkan risiko kencing manis.
Mengurangkan stress pada pankeas dan sistem system enzim dalam tubuh.
Meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi yang kuat serat melindungi diri daripada serangan osteoprosis.
Mencegah risiko sakit jantung.
Minyak kelapa dara juga dapat mencegah atherosclerosis dan strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi.
Kebaikan dan khasiat minyak kelapa dara untuk kecantikan luaran.

Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
Menghasilkan tenaga dengan segera.
Jika di sapu minyak kelapa dara akan membantu membentuk hambatan kimia pada kulit. untuk mengurangkan infeksi dan mencegah garis garis halus.
Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis.
Melembut dan mengurangkan kekeringan serat kekenduran pada kulit.
Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet
Kebaikan minyak kelapa dara sebagai pembunuh virus, bakteria dan kulat.

Minyak kelapa dara juga mempunyai kebaikan untuk membunuh virus yang menyebabkan :

Mononucleosis
Influenza
Hepatitis C
Cacar air
Herpes.

Membunuh bakteria yang menyebabkan:
Pneumonia
Sakit telinga
Infeksi kerongkong
Gigi berlubang
Keracunan makanan
Infeksi saluran kencing
Meningitis
Gonorrhea.

Membunuh kulat yang menyebabkan:
Candida
Jock itch
Kadas dan infeksi lain
Membunuh cacing pita
Lice
Giardia
Parasit.



Note : ni produk keluaran orang kampung aku. belum ada jual di mana-mana pasaran online lagi. aku yang cuba bawak ke online.. hehe.. mohh le kite... 









8 comments:

  1. mell, banyak tu khasiat minyak kelapa dara ni kan !! 。◕‿◕。

    ReplyDelete
  2. Byk khasiatnya ya mell...bagus ni..

    ReplyDelete
  3. macam2 khasiat ye.. bagus mell, produk lain dari yg lain..

    ReplyDelete
  4. bagus ni..perluaskan lagi pasaran keluaran org kmpg..nk tnya mnyak ni utk minum je ke bley sapu sekali?afia ni kulit sensitif, selalu naik bintik2 macam ruam,pastu kulit kaki dia selalu kering..bley ke sapu pakai ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh minum. boleh sapu.. boleh masuk dlm masakan afia. serba serbi boleh yu..
      syukrii selsema. sapu je minyak ni atas hidung. cepat je kering. ruam punn camtu.. sgt2 boleh dear..

      Delete
  5. xpernah try lg minyak ni...ada gak baca yg jenama lain tuu...mg succes ye bawa ke online...

    ReplyDelete
  6. Boleh minum cmtu je eh minyak ni..cambest je ni..

    ReplyDelete
  7. tokey minyak pulak eh..hihi.. moga sukses dlm biz ni eh mell...

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..