anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

D.I.Y mainan kanak-kanak dari kadbod (kotak)


harini takda share gambo syukrii. susah nak snap gambo dia kebelakangan ni aktif sesangat. 

moh kite tengok mainan dari kad board. jimat yu olss di zaman serba mahai nih. yang penting kena rajin gitteww.. hahaha.


sempoi... gitar. hehe.


comeynya litar. dapat kat syukrii.. hancusss... 


waser mesinnnn... kuikui..

kamera giteww..

ahaa... cutenyer..... nak buat kat syukrii.. tapi kutak tak hade.. kehkeh.


macam best jer... ummi pun nak tumpang duduk lah!


kapal... 





syok kan tengok. kalau anak2 dah besar sikit. boleh ajak dorang.. boleh asah kreativiti dorang kan.. di samping have a good moment with them.. acewahh.. skepim ko. ! 

buat lah nanti. pahtu share kat aku. aku tak berapa rajin lagi.. hahaha.



16 comments:

  1. bestnyaaaa... nak mintak encik suami buatlah utk anak..aahahahaha..

    ReplyDelete
  2. wow! cantik2 lah..kreatif... bagus ni klu kita buat bersama anak2...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann... seronok anak dah besar sikit. kalau syukrii... terlebih kreatif nanti. haha

      Delete
  3. uih suka betul aku benda2 diy ni. boleh buat la nanti kalo rajin. tapi kecik lagi mcm luth tak leh lagi. sebab nanti dia makan masuk mulut je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dak syukrii pung... semua nak masuk mulut.. hahaha

      Delete
  4. serius..deqla x nmpk pun smua pic tu.. tenet hari ni slow giler..hukhuk.. esok deqla dtg tgk smula k..

    ReplyDelete
  5. teringin nak wat camni tapi tak kretip...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. potong2 tampal2 jela kot msred. hehe

      Delete
  6. Memang semua idea hebat... saya dulu kecik2 main pondok2 suker buat umah pakai kotak.. :)

    ReplyDelete
  7. rumah tu macam best je..mana nak carik kotak besar2?alasan je ni.malas la tu.muahaha..

    ReplyDelete
  8. uwa..best nyer tgk yg buat rumah tuu..nak try laa buat..hahaha

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..

 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.