anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

cepat waktu berlalu..




noted : untuk previous entry. kek kentang gebu gebass. ada sedikit pembetulan di situ. boleh main utama "kentang" takda dalam resepi. kahkah. sila rujuk balik kalau nak test buat. aku baru betulkan. hokey.


cepatnya waktu berlalu.. dah nak masuk setahun anak ummi.. lagi 2 hari cukup setahun. rasanya macam baru semalam ummi veranakkan syukrii.. macam baru je ummi peluk syukrii atas dada ummi waktu syukrii baru keluar dari rahim ummi.. ya ALLAH.. terima kasih atas anugerah ini.. syukur Alhamdulillah..


huhu.. tacing la pulak.. sobss.. sobs.. semlam bawak syukrii cucuk setahun.. Alhamdullillah.. syukrii membesar seiring dengan usia dia. cuma misi kata syukrii ni budak bijak.. (sempat lagi nak puji..) sebab syukrii dah pandai cakap sikit2.. maksudnya banyak gak word dia pandai sebut dan paham. mana tidaknya.. masa misi sibuk cari jarum. ummi main2 lah dengan dia.. 
ummi suruh dia silat.
dia pun buatlah aksi silat. silang2 tangan siap dengan bunyi dish.. dish.. haha.
abah syukrii memang selalu ajar wat aksi silat kat dia. tu yang paham silat tu macammana. 
misi cakap.. cerdiknya dia.. silat.. nanti kena cucuk meraung.. haha
tapi dia menanges masa ubat tu masuk jer.. pahtu ok dah.. hero la katakan.
balik rumah kembali aktif macam biasa. 

besar sudah anak ummi... 

xnak la ummi g kenet.. 

penat main.. tido sudah..


jalan-jalan depan rumah.. masih dipimpim.. hehe. sibuk tunjuk apa ntah kat atas jalan tu.

apa lah ummi ni asik ambik gambo jer..
tak sempat amik gambo kat kenet. sekejap sangat kat kenet sini. xpayah nak tunggu lama2.. i loike..!!

10 comments:

  1. amboii dah pandai bersilat ye syukrii...hihi..mesti comel je gaya dia tu kan.. mulut pun dah start nak berckp ye...klu dah pandai nti mesti kecoh rumah...haha...
    tak sedar masa berlalu, anak2 kita makin besar, kita dah makin lanjut usia...huhu

    ReplyDelete
  2. waktu pantas berlalu tampa kita sadarikan mrs mell :)
    macam tu juga dengan adik syukrii yang comel ni..dua tiga bulan yang lepas dok merangkak lagi kan ummi syukri!! tup tup sekarang dah pandai menapak dan bersilat lagi hehe..:D

    ReplyDelete
  3. pesanan di atas tu agak kelakar.hehehe.awat masam je muka adik tu,.

    ReplyDelete
  4. Salam jumaat cik mell..amboi pipi syukrii..meh nk cubit sekali..hehe..comey2..^_^

    ReplyDelete
  5. Salam kenal Mell...
    Anak Mell sebaya anak bongsu saya... tengah syok nak berjalan je... ^__^

    ReplyDelete
  6. happy birthday syukri~ semoga sihat dan membesar jadi anak yang bijak..

    ReplyDelete
  7. syukrii dah muka abang2 la.. heheh.. semoga membesar dengan sihat..

    ReplyDelete
  8. syukri dah setahun..cptnya masa berlalu kan..dh mula la rindu nak bau baby.hehe

    happy birthday syukri..semoga terus membesar sihat dan cerdik

    ReplyDelete
  9. cpt jke dh setahun ye..rasa br je baca entry masih dok dlm perut..ehe

    ReplyDelete
  10. perggghhhh babam betol la syukri ni.. sedap ni buat cubit2, gigit2... hahhahhaa. ;p

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..

 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.