Budak penggeli.




macam tu ka eja penggeli. bantai jela. haha. aku ni takda ide sebenarnya nak share kat blog. ragam syukrii terlalu banyak.. sampai memory fhone pun dah full. haha..
lagi.. nak bagitau.. syukrii ni budaknya penggeli. ikut abah la ni. ciut sana geli. cuit sini geli. haha.. banyak part yang dia geli tau. tu yang ummi suka geletek. kahkah.. tak kira syukrii ke abah syukrii ker. memang dorang jadi mangsa ummi geletek. ummi kan suka mengusik! tu yang syukrii pun turun bakat mengusik tu. :p


jom layan bideo syukrii kena geletek ngan ummi. hahaha




suka sangat bila dia gelak. hari2 kena gomol ngan ummi. gerammm.....


dabel chin yu olss.. budak kuat makan. kihkih..

12 comments:

  1. ahahha.. penggeli rupanya syukrri... suka lah nak geletek kalau mcm ni...mesti dia gelak terkekek2...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang.. suka geletek dia.. terkekek2 gelak.haha

      Delete
  2. klu penggeli mmg syok la geletek.mengekek gelak...klu main gelak2 by sgt cni org tua2 kata nti malam tido mengigau,entah betul ke tidak

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. syukrii xpenah ngigau malam takat ni.. tido pun lena sampai ke pagi.. hehe

      Delete
  3. haha.. abisla fikri lepas ni kena geletek sokmo dek umminya..

    yeke sama? nak window jap la.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Jgn geletek selalulah ummi.. Nanti takut melatahlah pulak. Lagi haru.. Hee

    ReplyDelete
  5. salam mrs mell..
    dah lama tak dengar gelak baby..so cute..:)

    ReplyDelete
  6. akak tak suka geletek mia tuu..takut nnt dia kencing malam..hihih

    ReplyDelete
  7. Klu org tu geli..lg sya suka geletek..hoho

    ReplyDelete
  8. alolo comeynya...hehe geram...

    ReplyDelete
  9. hikhik.. memula baca tajuk x phm.. apakah penggeli? rupanya org yg kuat geli.. adeyh..

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..