anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

Video Syukrii, si budak ceria.

honestly, ummi tak tau nak letak tajuk apa. kahkah.. 
video ini di ambil atas tujuan suka-suka tanpa motip. apatah lagi dengan henset cap hayam abad ini. 
kohkoh. harap maklung lah kalau bideo macam hapa-hapa ntah.
ok.. u hear kan suara background kat belakang tu.. that my nephew.  nur amyliana zulaika yang sampai sekarang tak berapa pandai tulis nama sendiri. haha.
apa?
 tak dengar? im sowie again.. itu adalah kesan efek henset saya yang hidup segan mampuss tak mahu. kehkeh..
kenapa syukrii dok dalam walker lagi? itu pasal dia rumah berselerak lagi.. opah tengah kopek ikan bilis. kang dia p mengacau nak tulun opah.. siap kena ikat lagi tuh! kesiannn syukrii.. 
 beginilah dia.. eberi day.. asal ada orang layan. kadang-kadang tu main sorang-sorang pun gelak sendiri. ceria sungguh!
dah tepek ke belum eh gambo ni? 

11 comments:

  1. tak dapat nak tengok pulak video nie

    ReplyDelete
  2. bergoyang-goyang pulak si syukrii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. bukan main lagi goyang.. ikut lagu. haha

      Delete
  3. Alaaa... tak dpt tengok.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay dah dapat gk. Semalam tak guna broadband. Ofis punye network ni blocked video streaming. Hehehe... Amboi syukrii hepinya bergiyang2 badan.

      Delete
  4. bukan main ceria lagi ye sukrii.. okla sebab ada sepupu yg rajin melayan.. huhu..

    ReplyDelete
  5. goyang2 syukri dengar kak dia nyanyi..comel.hehe..tu la nama panjang sgt kan ke susah nk tulis..aiman pun smp skang tau tulis aiman je,mukhlis tak reti2.huhu

    ReplyDelete
  6. kat opis ni mmg x leh tgk la apa2 video.. kena tgk kat rumah la nmpknya.. huhu...

    ReplyDelete
  7. alo.lo..lo..ceria nya syukrii ni.. comelll jew tgk..budak2 kan buat apa pun nampak cute..geram kite nengok...:)

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..

 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.