sleep like a boss!

syukrii kalau tido memang lah macam boss!!







noted : time ni ummi tengah tido. abah yang snap. kaki beliau tu sedap je landing atas muntot ummi. hamboihhh.. ! hahahahaha





9 comments:

  1. ahahhaa..comelll syukrii tido...lasak juga hero ni ye...:)

    ReplyDelete
  2. Nah hambek kaki ni, Hahaha budak laki takper la lagi kan lagu tu, ni si JJ pun sama jer gayanya.

    ReplyDelete
  3. haha melasak dia tido..tp comel kan syukri..afia tido sopan sikit,cuma suka guling2 ikut sedap dia..tp time jaga cmni la gaya..semua org ditendangnya.huhu

    ReplyDelete
  4. amboihhh.. kaki mesti angkat satu eh.. kikiki.. little boss..

    ReplyDelete
  5. Hai Puan Mell! Hehe.. Salam kenal dari Mieza.. 1st time singgah sini tengok2 dak tecik Syukri sleep like a bos ni.. Geram pulak rasa.. Comelnya la hai baby.. Bila la nak ada baby sendiri ni.. Huhu.. Ohm btw follw sini #248.. ^_~
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  6. ooo..lawan toke ye syukrii..

    ReplyDelete
  7. amboii..kemain lagi syukrii tido!! geram tgk..haha..

    ReplyDelete
  8. hahaha.... sama je dgn si Luth. Kalo time menyusu, kaki tu mesti nak tumpang letak atas kaki mama. Kalo papa ada kat seblah, dia tumpang kat kaki papa. Ni betul2 kaki tumpang ni.

    ReplyDelete
  9. amboii kaki x hingat..! ada stail pemain bola sepak propasional.. haha

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..