Tips : Senaman Kempiskan perut .




hehehe... gigihnya ummi syukrii nak kuruih balik.. hahaha..
penah tak korang buat senaman ni? syokk woo.. aku rasa ramai yang penah buat. 



tips :
mula-mula, amik anak @ baby.. pastikan anda mampu menahan berat anak tu ye.
baring.. angkat kedua belah lutut.. 
letak baby kat ujung kaki.. bagi dia duduk kat atas kaki kita tu.
lepas tu timang-timanglah..
sambil kita senaman.. kita jugak bersuka ria bersama anak kita.
anak ceria, ibu jugak gembira.
hahaha..
lakukan selalu.. nanti kempis la perut tuh!.








tengoklah budak tombam ni.. suka!. semput ummi bersenam.. hahak!


19 comments:

  1. hadoi...akak dl opret..mmg xleh buat gitu..hihihi..mmg bagus senaman ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. opret xleh wat ye kak.. ala.. kesiannyer...

      Delete
  2. haha..sampai tersepit2 dah syukrii tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. geram.. nak amik henset ummi. haha

      Delete
  3. best jugak kan kalau wat gitu. anak happy mak pun happy.

    akak tak de la nak wat gitu. kang bila dah stop anak suh wat lagi. argggg boleh pengsan dik oi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. cepat sikit kempis perut. haha

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. sorry Mell..lupa nak reply comment Mell kat blog akak tu..

    Al baghdadi ada kat byk tempat..boleh search kat Al-baghdadi punya site..akak lupa apa url dia..tapi kat area kedah ni dah byk yg bukak..Alor star, Jitra, Kulim, Padang Serai, kalau kat Trg pon ade..kat Selangor pon ada..

    akak duduk Bandar baharu, kedah..dekat ngan kulim..MIL akak bukak al baghdadi tu kat kulim..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh.. dulu kakak dok kulim.. are perak xde eh?

      Delete
  6. hahahaa... mcm2 la... xde anak, buat kat anak kucing boleh?? x pun pinjam syukri.. hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak kucin pun bolehh... pinjam syukrii.. amiklah. hahaha

      Delete
  7. tggu afia besar sikit boleh la senam cara gini.klu aiman buat macam ni mau patah kaki ibu..bukan sekadar kempis,terburai terus isi perut.haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu aiman... parahh... patah kaki ibu. hahaha

      Delete
  8. hehehe..ila pun pernah jugak wat camni...sambil bersenam boleh timang2 anak kan... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann... serampang dua mata katanya.. haha

      Delete
  9. ada gak buat gini. Cengitu juga la muka Luth bila mama buat mcm tu. Kemain suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann... dia ras.. i believe i can fly.. hahaha

      Delete
  10. sian syukri.. terkepit muka dia.. kekekek.. tapi dia suka.. leh wat selalu.. 2 in 1.. hehe..

    ReplyDelete
  11. hehe..sambil bersenam,sambil beramin dgn si manja sekali

    salam kenal..akak follow sini,sedekah nuff dan isi poll nuff..:)

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..