iklan : clearance stock.


ok fine!. bisnes online tak berapa menjadi. walaupun begitu.. alhamdulillah.. dapat gak untung sikit.. maybe aku tak pandai pomot kot..
hewhew..

lagipun.. insyaallah.. kalau diizinkan ALLAH.. kami mungkin pindah balik kampung dalam hujung tahun ni..
so nak clearance stock yang ada..
pada sapa-sapa yang berminat boleh 
pm aku kat 017-888 7351 (sms and call sahaje yer.. )
atau boleh pm kat pesebuk aku..


add nak kengkawan pun boleh yuu olss... hehehe..

atau boleh jengok2 page aku..



nak tengok barang clearance kat sini k.. 


klik sini


aku bagi separuh harga dah ni.. hehehe..

jadi apa lagi.. jangan lepaskan peluang anda! acewahhh..


10 comments:

  1. wahh berbisnes pulak ye pn mell..hihi.. moga sukses ye.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bisnes da lama.. tp xberapa jln yunk oii.. huhuhu

      Delete
  2. berniaga online ni kena rajin promote,kena tebalkan muka dengan ayat2 manis kot.sbb ramai dh perniagaan online skang ni.byk saingan.apapun semoga sukses..

    nti kita usha2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula.. kena tebal muka satu.. kena ade bnyak masa nk pomot. kite xde bnyk masa.. huhuhu

      Delete
  3. mana pulak pn mell nak p ni...camnapun...rezeki Allah ada di mana2 kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik kampung kak.. nk cuba nasib kt sana lak.. hehehe

      Delete
  4. dah buat keputusan eh.. good2.. ala kita takde baby nak beli baju baby ponnn.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa... beli la tu bby akan dtg.. hahaha..
      nak p dok kelate lah.. nak juin bisnes cikna. hahaha

      Delete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..