Hepi 2nd Anibeseri Puan Mell..



 ucap kat diri sendiri nampak.. kehkeh..

02/09/2011-02/09/2013
Alhamdulillah.. pernikahan kami telah menginjak ke angka 2.. 
dilengkapi dengan zuriat tercinta.
apa lagi yang aku pinta.
moganya pernikahan ini berkekalan hingga ke syurga..
diberi kebahagiaan tak terhingga..
di berkati dan dilindungi ilahi sentiasa..
amin.. 
dari saat dinikah kan.. ewahhh.. 


30/08/2013
ulang tahun pertama kali bertemu..
aku lupa.. but hubby ingat pulak..
mula-mula ingat nak suprisekan hubby
harini..
tapi.. alang2 dia ingat tarikh jumpa pertama kali tu.. hikhik..
coklat dari chic na pun da sampai awai lagi dah..
aku terus wat kek coklat.. ngeh~ .. 
asik2 kek coklat!. lantokkk lerr.. 
hakhak!
kami sambutlah pada tarikh tu.. ntahape2 la kan.. kebetulan lagi..
cuti kann..





nak amik gambo bertiga tapi kameramen takdo.. sadiss..
amik gambo sendiri.. dak syukrii pantang betul tengok kek tu.. nak mencapai jer. berapa kali ntah dia capai kek ummi dan abah tu. hahaha..
sabau ye sayang.. dah besaq sikit ummi bagi makan hoceh!





xcited syukrii..!! haha




~love my little family damn much!~










14 comments:

  1. kreatif bebenor pn mell.. abis sume coklat jd deco kek ye.. kehkehkeh..

    happy 2nd anniversary mell & suami.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tujuan utama tempah cekelat tu.. hahaha.. tq chic na.. very cute!

      Delete
  2. dah agak dah mesti cekelat cikna..!! haha.. wahh dah 2 tahun ye.. deqla pun bln ni gak.. hihi.. happy anniversary ... moga kekal bahagia till jannah ye.. aamiin... !

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaminnn... tq deqla.. cekelat cikna comeyy..

      Delete
  3. cantik kek,dihias dengan coklat lg..bermakna tu sbb DIY..hepy annivesary..2 tahun masih dlm mod honeymon kot.hakhak

    ReplyDelete
  4. happy anniversary. Kek coklat pon at least ada jugak. Mcm saya dgn hasben, time aniberseri, hanya senyum sesama sendiri je. Tak celebrate pon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. kalu tak cuti.. senyum sama sendiri gak kot.. kehkeh..

      Delete
  5. Happy 2nd anniversary mell..
    Amboi sukanya syukrii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak.. syukrii yg suka lebih.. hikhik

      Delete
  6. Happy anniversary Pn Mell, amin...
    Kek coklat sedap, of course Syukri asyik nak gapai jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. aminn..
      sedap la.. sibuk isap tgn pastu. hahaha

      Delete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..