Dia sudah tahu...

my chinta hati, pengarang jantung serta limpa., my big hero , my guard di hati.. amboih!
my hubby tersayang dan terchinta dah tahu kewujudan blog isteri dia ni. hehe.
sebelum ni tak tahu.. aku tak bagi tahu.. sebab aku tau kalau aku bagi tau.. satu ari nanti dia pasti akan cari. hahaha.. then, 2 3 minggu sebelum ni.. tiba-tiba terdetik nak bagi tau.. mula-mula dia wat tak tahu je. aku cakap aku wat blog pasal nak coretkan kenangan tentang syukrii.. (padahal sebelum ada syukrii dah buat blog. kehkeh..)
al-kisah, semalam.. aku print resepi nasik ayam dari blog aku ni. entah, dia boleh perasan lak kertas tu.. gigihlah beliau menggoogle cari belog aku.. yang tak menahan habis di selongkarnya entry-entry lama tu.. malu mak nokk.. kuikui..
pukul 2.30 pagi. dia gelak-gelak.. aku pun heran. lepas tu dia kata dah baca belog aku.. habis satu-satu entry dia cerita balik.. penyudahnya gelak-gelak lah dua somi isteri di tengah malam buta. hahaha..
sekarang pun ntah-ntah tengah baca. ( kan bang? hahaha)
bukan taknak bagitau awal-awal. sebab pada mulanya.. berblogin just suka2.. nak coret-coret kisah2 hidup buat tatapan sendiri je pun.. tapi.. lama2 jadi stuck.. and addict.. dapat lak kawan-kawan belog yang rajin berkunjung ke blog ni.. baca kisah kawan-kawan lak.. rasa seronok lak kan..
apapun.. cukuplah hubby tersayang yang tau.. harap2 sedara mara tak tau.. kalau jumpa kira nasib la tu.. skodeng senyap-senyap okeh.. xmau habaq.. malu dik nonn.. hahahaha..
p/s : pas ni adalah pembaca setia. kuikui.. lebui abah syukrii!!
bodekkkk...... 





16 comments:

  1. hehehehe comels je bila dh kantoi~ heheh

    ReplyDelete
  2. hehehe..kantoi sudah..
    akak pon en hubby sibuk nak buat blog sendiri jugak..syok katanya berceloteh..dia kan org penerangan...bercakap ni keje dia la..tu yg dia pon semangat nak buat blog..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hubby kite pun ada kate nk wat blog jugak. tp xyakin lah.. dia bukan rajin membaca sgt.. lg nak wat blog. hahaha

      Delete
  3. hahaha... kan.. hubby deqla pun baca gak..pas tu dah baca diam2 sudah la kan..nih dia pegi pulak baca blk apa yg kita tulis..aiyakk blushing tau..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... tu sebenarnyar malas nak bgtau.. dia suka usik.. haha

      Delete
  4. hahha..harap nya nti papa syukri jadi pembaca setia ye..
    hubby sy tau sy berblog tapi jarang dia nak baca.. mula2 dulu rajin juga dia masuk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela.. kang dia boring2.. dia dtg ar baca.. haha

      Delete
  5. setiap hari abah syukri tunggu entry baru.muahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa2 je. siap cakap lg.. satgi nak tulis dalam blog la tu.. hahaha

      Delete
  6. okla tu mesti dia support punyelah isteri tersayang.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia support.. pahtu usik kita. malu ai.. kihkih

      Delete
  7. malu kan bila orang yg rapat tahu tentang blog kita..
    kalau boleh nak rahsia..
    biar orang luar ke yg baca, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann... malu... nak rasia.. tp gatai nk wat blog gak. haaha

      Delete
  8. hihihii...hubby akak suka baca komen....dan dia mmg dok pantau blog akak tuu...ehe...terasa cam ada editor lak..hihihihi....apa nak dimalukan suami sendiri yg baca,...sekurang kurangnya kita ada pembaca setia...yg kita tulis pun pasal anak dia juga...so biarkanlah...hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan malu pasal ape.. pasal dia suka usik. baca balik ape yg kite tulis.. kehkeh..

      Delete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..