anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

Header untuk Puan kutu.








hehe.. aku ni jarang nak hampakan permintaan orang.. jadi aku rajin wat kan header untuk Puan kutu..
lagipun ade masa terluang sikit-sikit kan.. tak tahulah kena ke tak ngan taste Puan kutu. hehe..

header puan kutu punya belog.


lain sangat lah!.. hihi..

suka baca belog puan kutu.. macam-macam ada .. hahaha.. rajin hapdate.. den tak rajin. kuikui..


11 comments:

  1. alamak comelnya!tak sgka buat betul2 ni..terima kasih byk tau..suka!comel sgt..nk terus tukar header boleh?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2.. amik lah.. hahaha..sama2 kasih!

      Delete
  2. wahhh...comeinya header dia..cemane Mell buat header ek? pakai software ape yer? akak teringin nak edit blog pakai header comei2 mcm blog Mell ni tapi tak reti nak buat..haha..

    boleh tak kalau nak request jgk..hihi..(bdk muka tak malu!!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite pakai pixrl je kak.. takde photoshop bagai.. hehe..

      akak nak camne.. ? taste lagu mana? hehehe

      Delete
  3. wah bertuahnya pn kutu kita tuu dapat header airtangan kawan blog..ehe..chomel jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali-sekala kak izan.. rajin dak mell ni.. kuikuui..

      Delete
  4. mell ni mmg suke godek2 blog :D

    ReplyDelete
  5. wahh comel la tu.. kira berbakat la jugak..deqla ni lagi la apapun tak tau.. tunggu org buatkan je la tau pun..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerajinan melanda katanya... orang buat tak pueh hati.. kehkeh..

      Delete
  6. aihhh xtau pun mell ni ada bakat terpendam.. kiut je header tu..

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..

 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.