anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

Baju Raya Syukrii


harini ai sebok memrenovate belog.. biasalah gatai tangan kan.. hahaha.. nak kawaii-kawaii la kunoonnya.. hahaha..

okeh! nak campak se entry sat.

baju raya syukrii

tak sedondon lah kami!.
baju raya syukrii ada 2 helai. baju melayu lah... nasib baik besar. boleh pakai tahun depan. hehehe.
seperti yang dimaklumi. syukrii beraya dalam hospital taun ni kan..
so baju raya dia pakai pada hari raya ke-9. itupun beraya rumah atok long dia saja. dekat taman sebelah! beria-ia ummi bagi pakai. haha!



teleng2 kepala! kuruslah diaa... T___T





















takpe, bak kata orang melayu.. raya sebulan. nanti dia pakai baju melayu yang lagi satu tu. hihi..


p/s : ada sapa2 buat open house??? ~ngee~~~

12 comments:

  1. wahh kopiah siap ada nama lagi.. raya tahun depan dah pandai jalan mesti smart pakai baju melayu jalan terkedek2.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar chic na.. kupiah siap ada nama lagik dah.. hahaha.. xsaba lak tunggu taun depan. kihkih.

      Delete
  2. esian syukri kan..tp klu badan kecil molek mmg untung..tun depan tak payah beli dah.aiman dulu setiap taun beli baju melayu baru...pakainya sekali je pun time raya..klu open house takdenya nak pakai,t-shirt je dia bukan suka lengan panjang,panas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memg beli besa bju tu. sbb dah xde saiz kecik. hehe.. untung2 taun depan leh pakai lg. hahaha.. aiman bambam.!

      Delete
  3. comelnye syukri pakai baju melayu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. baby mmey comey kn pakai ape2. haha

      Delete
  4. alolo..tomeinye syukri berbaju raya.. eh cantik la blog.. font pun dah tukar.. hihi.. terbaik.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru dapt pakai. kalu pakai sampin skali lg comei kn. haha.. comey x belog ai. hahaha..

      Delete
  5. hehe...baru dpt tgk baby syukrii pakai kopiah nama dia..cute!!
    takpe Mell..raya kan sebulan..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute.. tapi dah kuruss... huhuhu.. kena bg makan bnyak2.. hehehe

      Delete
  6. comelnya syukrii berbaju melayu dan berkopiah...
    tak ditarik2 ke kopiah tu atau setia terlekat di kepala?

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..

 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.