DIARY : kesukaan baru..





hehehe.. lagik2 cerita pasai anak.. amboih! kalah incik blogger taf ni.. hahaha..
anyway.. aku cuma nak abdikan moment2 indah si kecik itu.. aku pasti satu hari nanti pasti kita akan merindui keletah anak -anak masa kecik kan.. anak-anak? hahaha...

syukrii ni bagi la mainan apa pun xlayannya derr.. mainan yang di luar jangkaan jugak yang dia nak.. macam main ngan kain tu..  dia masih lagi suka main kain hocay.. suka bebeno..







now, dia dapat mainan baru lagi.. nak tau apa? HUGGIES DRY ko.... ewahh.. macam promote iklan pempes lak.. ekceli.. syukrii suka sangat ngan gamba baby kat pempes tu.. dia ingat kawan dia gamaknya.. asal tengok pempes je gelak.. tersengih2.. hahaha..
kawan.. sama botak la pulak.. haha
ada satu hari tu.. while ummi dok sebuk lipat baju.. kemas rumah.. dia dengan agenda dia.. bergolek! pun bolehh.... nyusur xpandai lagi la katakan.. golek pun golek lah.. paham tak golek apa? ala.. dia meniarap pastu pusing.. meniarap lagi pahtu pusing lagi.. akhirnya sampai ke destinasi.. hahaha..
 ingat tido.. rupanya tu dia agendaa diaa... tau2 dah ke cerok tu dia bergolek.. bantal pun dah ke kaki.. ????

yeaaaaa... dapat tangkap.. 

grrrr..... geram katanya...

still xpueh ati.. bg baring.. nak terkamm..

warghhh... makan 'kawan'.. hahahaha.. penyudahnya masuk mulut!
mula-mula tu gambar gelap pasal tutup lampu. pahtu baru bukak. ingat nak suruh tido.. tapi lagi ligat rupanya.. -___-
agaknya nak lama geram kot tu.. tu yang pantang lepa ( kata orang utara) terus attack itu pempes.. hahaha..
p/s : abaikan latar belakang yang tak comey itu.. kikiki.. 
-harap maaf kualiti gamba tidak memuaskan.. ate.. gambo dr henset cap hayam macam tu lah.. -___-

12 comments:

  1. subhanAllah. seronoknya ada baby sendiri :D harap saya ada kesempatan untuk tu semua. Amiiin hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn.... sampai masanya.. dapatlah baby.. hehehe

      Delete
  2. tembam betul ank ko mell..hahaha..anak aku jenis panjang je ni..tak montel pon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak ko kecik g pakcik.. syukrii dulu lahir lg kecik.. masa sebulan pun xsampai 3kg.. masuk 2bulan ke atas bru dia naik kaw2.. suruh bini ko susukan bby bnyak2.. pahtu bini ko mkn makanan berkhasiat.. xyah pntg melampau sgt lah.. hehehe

      Delete
  3. mell., ligat ea baby., dah kenape asek main pempers haha

    ReplyDelete
  4. tula pasal! Longgok mainan dpn mate xnk main. Usaha p cri pempers. Hahaha.

    ReplyDelete
  5. wah kan main teruja dia tgk gambar baby ye..heheh,,dia nak berkawan laa tu gamaknya..hehehe..comel sangat gebu je...geam tengok....

    ReplyDelete
  6. hehe. Kt umah bby sitter dia ramai kwn. Kt umah kwn ngn umi dia je. Tu y pempes pun leh jd kwn 2. Haha.

    ReplyDelete
  7. alolo..comelnyee... seksi muntotnye..haha... deqla suka bau baby nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awww... malu.. montot tu salu kena pok.. hahaha.. bau bby mmg wangi even masyam susu.. hehehe.. lg2 bby bru lahir.. mmg damai jer rase..

      Delete
  8. salam jumaat... singgah sini bls kunjungan.. ;)

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..