sensitif


pedih hati kalau di pandang hina.. oleh orang yang kita sayang.. yang kita harapkan beri sokongan pada kita.. cakaplah apa saja.. saya tahu suami saya.. dia dah cukup baik buat saya..  terlalu..




5 comments:

  1. kak mell!ingat ni.apa pun jadi,bertabahlah. supaya tabah tu diwarisi baby kak mell.jadi sorang yang kental dalam hidup one day :)

    ReplyDelete
  2. Entri Yang Best :)

    Dah Lama Follow Blog Awak . Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Mell, kau jangan emosi2 boleh tak? Kau kan mengandung. Grrr. Sedih pulak aku rasa. Dah2 aku je leh emosi. Kau cheer up okeyyy? :D

    ReplyDelete
  4. jgn layan sgt perasaan tu mell. nnti baby pun emo tau. senyum sokmo. ^_____^

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..