anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

wordless wednesday_ amazing street art





pandai kan dorang wat kempen..
supaya orang rajin guna tangga..
malaysia xnak wat ker..
hihihi


ni pulak 

amazing street art





























amazing rite??

21 comments:

  1. hehe . paling aku suke gambar yg ke 3 last . i loike . mmg amazing kan . kat malaysia nie agaknya mmg kempunan la nak ade bende-2 camni .

    ReplyDelete
  2. payeh- kot kalau ade kt mesia.. xsempat tengok.. abih koto dek masyarakat hampeh kan.. dah la majmuk 1 dunia kt mesia nie.. hahaha

    ReplyDelete
  3. hebat giler...karya mai paling menjadi setakat ni orang lidi je mampu..hihihi nasiblah tidak berbakat

    ReplyDelete
  4. mai- org lidi paling tere lukih... haha..

    ReplyDelete
  5. semua gambar amazing. i loikeee! heehhe :DD

    ReplyDelete
  6. amanina- kann... kann.... i loikee tooo... :D

    ReplyDelete
  7. street art mmg amazing., kt msia pon ade., tp mybe x byk., ce mell search ambient advertising shud be interesting gak :D

    ReplyDelete
  8. chuu- kan? Kan? Bnyk nk share gambo. Suke tgok mende2 kreatif ni.. Hehe.

    ReplyDelete
  9. Memang superb arr... Great pict...

    ReplyDelete
  10. wah.. canggih je.. teruja tgk.. hihi

    ReplyDelete
  11. matatajam- superb. . Marbeles! Haha. . Mmg trbaikk. .

    ReplyDelete
  12. kaisara- kan? Kan? Untung dorg ade bakat. Hewhew.

    ReplyDelete
  13. intan belian- canggih. . Da mcm iklan bju skolah pulak. Hehe. . 2 a kan. . Cggih. . Memg trbaik a dorg..

    ReplyDelete
  14. very amazing. kiut sgt pokok yg ade payung tu. ;)

    ReplyDelete
  15. Comel ah tangga piano tu. Err rasa dah penah tgk b4 ni. Tp excited jek bila tgk lg. Hehe.

    Dorang pun siap lompat2 lg guna tangga tu. Tp kan, kat Msia if wat camtu, kau rasa effective ke utk encourage org guna tangga? Hm, aku rasa takat cantek je. Tp aku akan still guna eskalator sebelah tu. Kahkah! :P

    ReplyDelete
  16. 9n0l4- nak pgl ape la ni.. Hehe.. Rajin bebeno kn dorg p sgkut payung2 tu. Haha.

    ReplyDelete
  17. liyaa- kot kalau wat kt mesia. Budak2 je kot y xcited. . Mak bpak budak tetap xcited kt sblh tangga tu.. Kalau aku lak. . Aku ni bmusuh dgn tgge.. Aku akan amik jalan selamat. Haha.

    ReplyDelete
  18. kalau malaysia buat,mesti semua
    pakat tangkap gambar je.haha

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..

 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.