anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

jom join bloglist cik mai






haluu... malaih cakap banyak la kott.. saya dengan ini mengistiharkan
saya join bloglist cik mai okeyy..


i like dis gurl oke... rase mcm dah kenal lame pulok...



so.. meh ramai2 join bloglist cik mai nie..
budok nie baik tau.. xsombong tau..
( ayat puji2an ikhlas okey..)




nak taw syarat2 yang beliau kasi.. mudah aje kot..

ni diaa.. :

  • Takyah buat entry lah (senang tak?) 
  • Kalau buat entry , letak banner mai tu, ade hadiah untuk top referral ;P 
  • Follow Mai ( kalau sudi lah )
  • Like page "Senyum" Mai ( kalau sudi jugak)
  • Komen dan bagitau  Mai yang kamu dah join .  (jangan lupa link entry kamu ,kalau kamu buat entry lah)


note buat cik mai
cepat kawen! 



~cyaa~

4 comments:

  1. muahahaha. suke entry kak mell la.. amboi doakan mai cepat kawen eh..aamiin ~

    akak thank you sudi support mai...
    goodluck..hihi

    boleh check list blog kat

    http://missobsesi.blogspot.com/2012/04/senarai-kawan-kawan-bloglist-mai.html

    ReplyDelete
  2. hahaha... suke lew tue.... aminn... kihkih...

    jap terjah! :D

    ReplyDelete
  3. good luck

    singgah sini n follow :)

    dr,
    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Assalam Mell Ingat FR ??

    jomla FR buat segmen (segmen : Pencarian bloglist ade berani ke?? )

    jomla turun padang (^_^)


    http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-empayar-fariz-reza.html

    (^_^)

    ReplyDelete

tengkiu for komeng.. i'll catch yuu.. ngehh..

 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.