anda berada di kawasan Puan Mell | jangan lupa +Follow | Dashboard

Everlasting Love


Gerald Joling-Everlasting Love



It looks like heaven to see you walk
To see the way you’re moving on
Sounds like an angel when you talk
The words come out like in a song
Never thought what love could do inside
You’re the place where I can hide

It feels like heaven to be with you
When you treat me like you do
Every minute of the day
Just with you I wanna stay
There will be no end….

We’ve got an everlasting love
So pure divine
We’ve got an everlasting love
Our love will last for all time

Could draw a picture just by heart
Know every line on your face
You stopped me doing from the start
Ask the things I used to chase

Every minute of the day
Just with you I wanna stay
There will be no end

We’ve got an everlasting love
So pure divine
We’ve got an everlasting love
Our love will last for all time

Should you ever
Have any doubt bout you and me
Please don’t ever
No love never
Don’t hesitate to tell me how it should be

We’ve got an everlasting love
So pure divine
We’ve got an everlasting love
Our love will last for all time



mud jiwang la pulak...
kali pertama dengar lagu nie mase from 5.. memang tacing habis..
bunge2 je rase..
 ntah tahun bile punye lagu..
but... i love the lyric..

~hope our love will be the everlasting~
hubby




note : pause lagu di sebelah ok....

jom join bloglist cik mai






haluu... malaih cakap banyak la kott.. saya dengan ini mengistiharkan
saya join bloglist cik mai okeyy..


i like dis gurl oke... rase mcm dah kenal lame pulok...



so.. meh ramai2 join bloglist cik mai nie..
budok nie baik tau.. xsombong tau..
( ayat puji2an ikhlas okey..)




nak taw syarat2 yang beliau kasi.. mudah aje kot..

ni diaa.. :

  • Takyah buat entry lah (senang tak?) 
  • Kalau buat entry , letak banner mai tu, ade hadiah untuk top referral ;P 
  • Follow Mai ( kalau sudi lah )
  • Like page "Senyum" Mai ( kalau sudi jugak)
  • Komen dan bagitau  Mai yang kamu dah join .  (jangan lupa link entry kamu ,kalau kamu buat entry lah)


note buat cik mai
cepat kawen! 



~cyaa~

nothing to say.... :p



tamau cakap banyak la kott...
.
.
.
.

 to my hubby








and

tq lalink..
owez make me happy eberi single day..

seyez... ngade2 kot tadi ur wife nanes2 tengok movies
THE AVENGERS je punnn...







note:




be your self !!



haluuu...
kemain tajuk entry.. xtau la kena ngan story ke tak.. muehehehe..
perghh... nak story la sikit nie... petang td tym ngah tggu en.hubby datang ambik balik keje..
seperti biasa.. aku tunggu beliau kat depan kedai design body kete bawah opis aku tuh.. memang ari2 la kott aku dok catwalk depan tue.. yela.. tym aku blik kul 6. macam tu jugak en.hubby. jadi, mane sempat beliau nak terpacak bawah opis aku tu  tepat kul 6, kene tunggu beliau dalam lingkungan 15 min ke atas..so adegan2 catwalk depan kedai tu dalam lingkungan waktu jugak.. ntah pekerja kedai tu nampak ke tak aku pun aku xtaw.. coz.. kedai tu pakai cermin gelap.. 
seperti biasa.. aku pun dengan aksi lentok baik punyer sebelah tiang depan kedai tu..
boringg siott menunggu.. and aku memang tak suke menunggu...

owh yea..baru2 nie aku update status ala2 ngadu la.. pasal nie..

me (status): lambat pulak en.hubby nie.. huhuhu

en.shahrul azhar ( komen) : sambut beliau dengan senyuman paling manis..

hampeh... sentap sekejap.. cam tau2 je aku muncung 8 depa bile nampak en.hubby..

puan ratna... nengok laki mung nie.. mukan main die perli i... hahahaha..

okeh.. jadi oleh kerana sentap tue.. buat aku tersedar.. yang walau macamne pun aku kene senyum sambut suami... nak jadi isteri yang baik okey..

berbalik pada permulaan cerita.. dalam aku dok tunggu tu.. keluar mamat sekor nie mundur mandir ( betul ayat aku tu?) kat sebelah aku.. ala2 brutal sikit.. rambut cacak.. nak kate punk xmacam punk.. pastu tersengih2.. aku wat tak layan jer.. xdehal pun.. lantak dia ah..

but then,, dia col seseorang.. pastu kannnnn.................
" hello yang... em.. rindu... pssst...psttt... " ( cakap lembut berbisik )
mak aihh..... tolonglahhhhhh.... awat camtue... gedikkknyaa....
tahan gelak aku weyh... kunon2 romantik xdak dah lew tue...
yang paling aku tak tahan...
bukanlah aku nie nak menyibuk hal dia..
tp... yang dok bergayut sebelah aku. keliling aku tu nape.. dah ingat aku nie tiang ke hape?
kuis2 batu....
tulun.... adegan tu amat meloyakan aku tau....
sambil jeling2 aku lak  tu..
ape la masalah mamat ni??

broooommmmm....
en.hubby sampai..
dan aku sambut dengan senyuman paling manissssssss...
en.hubby pun senyum gumbira tengok tak muncung..
ape lagi pastu..
aku loncat atas motor lantas merempitt.... hooyeahhhh
okeh! tu tipu.. saje wat gempak.. haha
 (aksi rempit sopan sajja )

sampai  je rumah..
" abang nampak mamat yang dok bergayut kat tipon tu tadi?"
xsabo aku nak gosip.. hihi..

" nape? die ngorat sayang? "
tanye en.hubby..

" xlah... abang tau.. die gayut tadi.. bukan main lembut.. i love bagai... eiii... geli sayang.. "
aku menyatakan kegelian melampau aku tuh..

" abang dulu tak macam tu punn... mase bercinte ngan kawen same je.. xpenah gedik camtu.. "
sambung aku lagik...

" memangla.. xkuasa abang.. ish.. xpenah la abang camtu .. "
jawap en.hubby.. ( macam geli jugak.. ) haha

moral la kan...
pendapat aku la kan..
maaf ek law ade yang terasa..
nak bercinta ke ape ke...
tolongla jadi diri sendiri... 
jgn mase bercinta ayat kemain lembut... 
jgn kate pijak semut xmati.. agaknya siap usap2 semut tu kott..
jiwa lembut la kononnyer..
lepas kawen baru nampak tempiknya..
tu hipokrik namanye..
just be your self... macam mane bergaul ngan org.. mcm tu la bergaul dgn org tersayang..
cuma.. jgn terlebih huha huha sudahla..
( tp aku manje en.hubby... same gedik je aku nie! )
baik aku mahupun dia..
dari dulu sampai skrg same je kott...
cume manje je lebih lepas kawen nie...
ate... mende dah halal... nak manje lebih pun tape..
dulu.... xleh... kene kontrol..
bahayee.....
hahahaha...


coz... kawan aku penah tanye... seronok ke dah kawen..
ade kawan2 die cakap.. lelaki mase bercinta lain.. lepas kawen lain..

not sure for that.... but bg aku macam tu lah... jadi diri sendiri before or after kawen..
jgn terlalu kontrol.. terlalu takut die nampak kekurangan kite.. takut die tau perangai tak senunuh kite ke.. (cth ; kuat kentot.. hahaha.. )
if die boleh accept kite punye kekurangan. kite tue..
maknanye dia mungkin calon pilihan.. aku tengok laki aku memang lain lepas kawen.. lainnyer.. die lg best dari dulu...  lagi baik kott... lagi manje.. lagi caring.. lg romantik.. lagi2 aku jatuh cinta!
. wa cayang tahap kari baabas same dia beb....


neway..
xcely... entry aku saje je kot menyatakan kegelian aku melihat lelaki gedik.. haha
mungkin awek die suke die camtu..
xbaik aku buruk sangke ngan orang... haih!


mohon mintak hampun law terasa naa...


~cyaa~


note: tetibe malam nie berpeluang guna lappy... law tak jgn harap..
(en.hubby keluar.. g meeting ngan kawan2 beliau.. :p )

aksi lebih kurang... hampehhhh...
hahahahaha

proud to be woman


salam jumaat buat semua..

 adik2.. kakak2.. abang2.. pakcik2.. makcik2..
 sana sini hapdate belog pasal result ye...
tahniah pada yang berjaye.. yg pointer menurun tue..
usaha lagi sem akan datang okeyy..
dont sad2... anda patut bersyukur punya peluang untuk menuntut ilmu di menara gading..
tak macam ahkak... sobs.. sobs..


emosi pulakk.... sowie...
just wanna share
err... xcely xtau nak wat entry ape..
so..
nak berbangga jela..

dekatnya perempuan dengan syurga






sape rase die bangga jd perempuan
komen sikit..




Tutorial letak lagu dalam blog guna youtube


kemain mrs mell wat tuto.. bajet pandai jek... hahaha
ade org tanye..
so.. ape salahnyer kongsi ilmu kan...




tuto nie untuk dapat lagu cam mell punye kat side bar sebelah tu.. tengok sendiri la.. malas nak printscreen..
hahaha

sile ikut step okeh...

add gadget ----> HMTL/javascript
Add
copy code kat bawah nie..
sebelum tu
ubah dulu k..


<center><object width="200" height="25"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SjHTJywVmAI?fs&amp;autoplay=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xffffff&amp;color2=0xffffff" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/SjHTJywVmAI?fs&autoplay=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xffffff&amp;color2=0xffffff" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="200" height="25"></embed></object></center>
code nie link lagu yuna.. terukir di bintang.. sape minat terus copy jer..
purple: untuk size.. rasa2 dah ok tue..
 pink : untuk link lagu * link lagu kesukaan anda.. link dekat embed...
 biru : autoplay sudah.. xpayah tukar..
merah : warna.. but better transparent.. cam mell punyer.. xpayah tuka2..





cara2 nak amik link youtube..

go to youtube... pick lagu yang yuu olz suke..

then ikut step nie..





mula2
tekan share
yg dalam bulatan merah tue..





pastu...
tekan embed dan tick seperti yang ditanda..
law tak memang tak kua URL yang kite nak..

copy URL seperti dalam kotak biru tu..






then..
nampak tak tulisan yang bergaris kat bawah tue..
itulah URL lagu yang korang kene ganti..


jadinya..
copy code yang mula2 tadi..
URL youtube tu korang ganti dengan URL yang korang embed tadi..
ganti dua2 seperti yang bergaris di bawah tue..


paham?
tak paham tanye kat ruangan komen okey...


sekian 
terima kasih!






note : sila klik gambar untuk tumbesaran..

free cute header



arini i terlebih rajin hoccayy...
i wat header tau yuu olz....

amik la law sudi... 



















law nak wat title sendiri.. wat sendiri..
amik kat sini
header cute nie..


cute takkkk???

sorry la yep law xkemas...
edit pakai pixrl je tue..



~cyaa~

note.. amik bgtau ye..

wordless wednesday_mum.. i miss yuu...



mak...adik.. rindu.....mak....





salah satu doa yang mak ajar.. yg melekat smpai skrg...





pause lagu di sebelah dulu okey...




"sayang rindu mak ye...?"
~hubby~

"T____T"



~rindu sangat la... bile kite boleh blik kg???~



 
Denim Template. Re- Edited by Puan Mell. ALL RIGHT RESERVED.